Aquest hivern, escapa’t amb oferta d’hotel i Inúu

escapade-Inúu

Estàs buscant desconnectar de tot? Et proposem un pla de relaxació i desconnexió on tu ets l’únic protagonista. Aquest hivern, escapa’t de la rutina i gaudeix d’una escapada d’hivern ben merescuda amb hotel i Inúu.

Oferta amb entrada a Inúu i hotel

Pel dia banya’t a les aigües termals amb l’entrada de 4 hores. Escull l’hora que més et vingui de gust, entre les 10 h i les 22 h. Recorda que l’última franja horària per poder accedir és a les 18 h. L’spa és per a majors de 16 anys i el preu de l’entrada inclou el lloguer del material de bany: tovallola, barnús i xancletes. Tu només preocupa’t de portar el banyador (ideal per viatjar lleuger 😉). Si vols allargar all màxim teu moment relax, fes-ho amb algun dels nostres massatges i tractaments, que també pots reservar i comprar còmodament des del web. Escull el que més t’agradi.

A la nit, et proposem descansar a l’hotel Panorama de 4*. Després d’un son reparador, al matí podràs reposar forces amb un bon esmorzar. L’hotel està molt ben ubicat, a prop de l’spa i dels principals eixos comercials d’Escaldes i Andorra la Vella, ideal per un matí de shopping aprofitant les rebaixes d’hivern!

Vull la meva oferta d'hotel i Inúu

Descobreix Andorra a l’hivern

Aprofita l’escapada a Andorra per anar a comprar i gaudir de la gastronomia del país. No trobaràs restriccions de mobilitat internes i tampoc toc de queda. Les botigues, els restaurants i els museus estan oberts amb mesures de seguretat per prevenir contagis. Com a Caldea, la mascareta és obligatòria, així com el gel desinfectant i l’aforament és limitat. Així que et recomanem que facis una reserva prèvia per poder accedir.

Per aquest hivern t’hem preparat més ofertes.
Descobreix-les totes aquí i no et quedis sense l’escapada d’hotel i Inúu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *